Jump to content

Rúzsa Magdi öröme

2021. 09. 15. 19:00

A sztárok felé nagyobb figyelemmel vagyunk és érzékenyebben is reagálunk a velük kapcsolatos hírekre. Rúzsa Magdi bejelentése igazán örvendetes.

A kiváló hangú és tehetségű énekesnő mindig tudta, hogy szeretne édesanya lenni valamikor. A felfelé ívelő karrierjébe azonban nehéz volt beilleszteni ezt a kockát. A sors azonban nem várt lépést tett az énekesnő és férje felé. Áldott állapotát jelentette be Rúzsa Magdi, de a hír pikantériáját az adja, hogy az énekesnő ikrekkel várandós, méghozzá hármasikrekkel.

Már az is meglepte a párt, hogy ténylegesen beigazolódott a terhesség, azonban amikor az orvos közölte nem egy, hanem két szívhang is van, akkor döbbentek meg igazán. És ha ez még nem lett volna elég, némi vizsgálódás után még egy szívhangot felfedeztek. A magzatok természetes úton fogantak.

Az örömhírt természetesen csak azután közölte a pár országgal és világgal, amint a várandósság 12. hetét is betöltötte a kismama. Az már biztos, hogy fokozottabb odafigyelésre lesz szükség, valamint a terhesség utolsó hónapjait minden bizonnyal kórházban fogja majd tölteni az énekesnő.

Mekkora az esély arra, hogy egy várandós nő hármasikreket várjon? Úgy tűnik, hogy erre egyre nagyobb. Kutatások szerint közel 10500 várandós nő közül több, mint 150 kismamánál van lehetőség arra, hogy három magzat növekedjen méhében.

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: pixabay.com)