Jump to content

Hihetetlen négy és fél perc!

2019. 06. 06. 19:00

A babavárást ma már nem övezi annyi misztérium, mint korábban, hiszen a szüleinktől, családtagjainktól, már szült nőtársainktól, könyvekből és az internetről minden kérdésünkre választ kaphatunk, ami a babavárással és a szüléssel kapcsolatos.

Mára a felvilágosítás is másképp megy a mai világban, mint korábban. A méhecskés és gólyás történeteket el lehet felejteni, hiszen annyi tiniknek szóló könyv elmagyarázza, hogy milyen változások mennek végbe a testen kamaszkorban, ugyanígy a várandósságról és a szülésről is sok mindent megtudhat az első csemetéjét váró szülő.

Való igaz, hogy sok és sokféle információt megtalálhatunk szinte bármelyik kérdésünkre, azonban egészen más arról olvasni, videót nézni, mint átélni és érezni.

Talán minden édesanya elmondhatja, hogy babájának várása igazi csoda. Még akkor is, ha ez egy természetes folyamat, és a gyermekvállalók körében gyakori jelenség, mindenki a saját csodájaként észleli magzata fejlődését. A nők hordják szívük alatt babájukat, de a férfi is ugyanúgy részese lehet ennek a csodának, csak kívülről szemlélve.

Biológia órán tanultuk a fogantatás részleteit, a sejtek osztódását, az öröklést, mégis annyira lenyűgöző, hogy két aprócska sejt találkozásából hogyan fejlődik ki egy élet. Még inkább megható ezt átélnünk.

Mutatunk most egy videót, amelyet mindenkinek látnia kell. Mindegy, hogy babavárás előtt, közben vagy után van egy pár, nagyon látványos négy percnek lehetünk tanúi.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | képek: pixabay.com (A képek illusztrációk) | videó: https://www.youtube.com/watch?v=K7kaw40pPYw)