Jump to content

A terhesség legcsodálatosabb pillanatai II.

2015. 08. 25. 19:38

Előző cikkünkben beszámoltunk róla, hogy melyek a terhesség egyk legcsidálatosabb pillanatai. Most pedig jöjjenek a többiek, melyek ugyancsak minden kismama számára csodálatos élményt nyújtanak.

5. Terhesen ragyogsz

Tényleg ragyog a bőröd, rengeteg dicséretet be is gyűjtesz miatta, hogy mennyire megszépít a terhesség. Kár, hogy ez a ragyogás nem tart ki a szülés utáni időszakban, amikor a kialvatlanságtól inkább a fehéres-szürke jellemző az arcbőr színére.

6. A hajad sokkal dúsabb

Köszönhetően a terhességi hormonoknak, a hajhullás egy ideig elkerül, és dús hajkoronád lesz. Ez remek, használd is ki, mert szülés után sajnos kihullik a felhalmozódott hajtöbblet, és visszaáll az eredeti állapot.

7. A férjed odavan a hasadért

Sok nő fél attól, hogy a férjének nem tetszik majd nagy hassal, de minden normális férj esetében pont az ellenkezője történik. Mivel nem azért nagy a hasad, mert sok somlóit és pacalt ettél, hanem mert az ő magzatát nevelgeted benne, ezért mindenképpen imádni fogja. A pocakod most azt jelzi, hogy nemsokára apa lesz, amire büszke, amitől boldog, úgyhogy valószínűleg szereti simogatni, érezni, ahogy rugdos a pici, vagy csak hallgatni, mi történik odabent.

8. Amikor a kezedben tarthatod a babádat

Kétségtelen, hogy a terhesség legszebb és legmeghatóbb pillanata leírhatatlanul jó érzés: amikor megszületik a kisbabád, és végre a karjaidban tarthatod őt még magzatmázasan, nyivákolva, csukott szemmel. Olyan elképzelhetetlenül kicsi és gyönyörű, hogy nem is tudod, hogy élhettél idáig nélküle.