Jump to content

Anyatejből és köldökzsinórból ékszer?

2023. 03. 17. 19:00

Bármilyen új találmányban benne van a szenzációs siker és a bukás lehetősége is. Bizonyára így van ez azokkal a speciális ékszerekkel is, amelyekhez anyatejet vagy ép köldökzsinórt használnak fel.

Unalmas az aranyból, ezüstből készült ékszer annak megünneplésére, hogy egy baba született? Nos, nem is kell itt megállni.

Valószínűleg nem mindenki esetében éri el azt a hatást az anyatejből, köldökzsinórból és babahajból készült ékszer, mint annál a nőnél, aki hihetetlen csodaként élte meg kisbabája születését és létezését. De még, aki így is érzi valaki, az is gusztustalannak tarthatja az ilyen kiegészítők létezését és viselését is. Pedig voltak olyanok, akik lecsaptak erre a résre és betöltötték a lyukat.

Bizony, léteznek már anyatejből és a baba hajából készített ékszerek. Ehhez az anyuka tejét használják fel, amely ékkőben testesíti meg a babavárás, a szülés és a szoptatás élményét és teszi azt emléktárggyá. De nincs még itt vége.

Ma már a köldökzsinórból is készülhet ékszer, emléktárgy. Ehhez szükség van ugyan a köldökzsinórra. Ez hazánkban nem elképzelhető, de Amerikában már létezik erre szakosodott cég. Akár a placentából, akár a köldökzsinórból is készítenek emlékeket.

De még itt sem kell megállni, ugyanis akár a DNS is emlékké tehető.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: Pixabay)