Jump to content

A kincset érő nagyszülői figyelem és gondoskodás

2022. 07. 23. 19:00

A gyerekek kedvenc időszakukat élik, hiszen javában tart a nyári szünet. A szülők számára azonban ez kiadásokkal, logisztikával, fejtöréssel jár.

Ahány ház, annyi szokás… és annyi megoldás a nyári szünet felügyeletének megoldásában. Fizetős, keményen fizetős, ingyenes táboroztatással igyekeznek lekötni azoknak a gyerekeknek az idejét, akiknek szülei a munkájuk miatt nem tudnak együtt lenni a nyári szünetben. Márpedig ezek a családok vannak többségben. Vannak olyan kevésbé szerencsések, akik a nagyszülők hiányát tapasztalják (az okok legalább olyan sokfélék lehetnek és ebbe nem is megyünk most bele).

Akik azonban kiélvezhetik a nagyszülők figyelmét és szeretetét, azt valószínűleg a nyár folyamán teljes mértékben meg is teszik. Nemcsak azért, mert a nagyszülői segítség jelenti a legköltségkímélőbb nyári megoldást.

Emlékezzünk csak vissza a saját gyermekkorunkra, nyarainkra. Ha a szüleink szülei jelentették a megoldást, akkor tudjuk, hogy milyen az.

A legtöbb nagyszülőnek extra megterhelést jelent a nyár és nemcsak a hőség miatt, hanem az unokák felügyelete miatt. Édes teher ez, de az egyik legmegnyugtatóbb megoldás a szülők számára is.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: pixabay.com)