Jump to content

Varrjatok babákat zokniból

2020. 08. 13. 19:00

Az internet a jó barátunk és ezt nagyon sok szülő megtapasztalhatta március közepétől, amikor az otthontanulás miatt sokat tartózkodtak otthon.

Nemcsak a tanulásban segíthetett az internet, de számos ötlethez is hozzájuthattak, ha hasznosan és hatékonyan akarták gyermekeik figyelmét lekötni. Az otthoni kézműveskedés még a nagyobb gyerekek számára is élvezetes lehet. Az alkotás közben pedig külön jó lehet, hogy azt együtt, a családdal lehet megvalósítani.

A kislányok legtöbbje rajong a babákért, de még nagyobb örömük lehet bennük, ha a babát maguk, vagy segítséggel készíthetik el. Egy ilyen közös alkotás során az együtt töltött idő csak még inkább megnövelheti az elkészült baba értékét.

Még tart a nyár, a nagyon unatkozó gyerekeket buzdítani lehet arra, hogy zokniból varrjunk babákat. Szülői segítségre mindenképp szükség lesz, de kiváló benti programnak ígérkezik. A forróság idején nem ajánlott a napon tartózkodni. Amíg nem lehetünk a napon, addig benti elfoglaltságként érdemes belefogni fiúkkal, lányokkal egyaránt.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=Qp-MQEsGITU)