Jump to content

Hol vagy, Kajla?

2020. 07. 14. 19:00

Ezzel a kérdéssel indult útjára a Kajla-program július 1-jétől. Érdemes Kajla keresésére indulni.

A koronavírus-járvány amúgy is aláásott a legtöbb külföldi nyaralási tervnek, és aki még nem mondott le arról, a járvány újabb hulláma átértékelésre késztet mindenkit. A hazai turizmust illendő most támogatni azzal, hogy határainkon belül keresünk magunk számára a kikapcsolódást. Ebben is támogat minket a „Hol vagy, Kajla?” turisztikai program, amely az alsó tagozatos kisdiákok számára kínál kiváló lehetőséget – és természetesen szüleiknek is.

A Kajla-program arra ad lehetőséget, hogy a MÁV-START és a GYSEV belföldi járataira vásárolt vonatjegy vásárlásakor felmutatott Kajla-útlevéllel és a személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal ingyenessé válik az utazás. Ennek köszönhetően az alsó tagozatos gyerekek és családjaik bátran kereshetik egész Magyarországon Kajla kutyát. Ezt az akciót egészen július 1-től egészen augusztus 31-ig megtehetik. Sőt, nemcsak a MÁV és a GYSEV vonalain, de a MAHART és a BAHART egyes járatain is érvényesíthetik.

A tavalyi tapasztalatok alapján a gyerekek szívesen vettek részt Kajla keresésében és igény van arra, hogy az ország összes régiójába kedvezményesen utazhassanak.

Keressétek Kajlát és fedezzétek fel Magyarországot!

(Forrás: babasoldal.co.hu | képek: pixabay.com)