Jump to content

Mi az, amit viszel?

2021. 09. 23. 19:00

Nem te vársz babát, de a családban vagy a baráti körben valakiknél beköszönt a gólya? A születés után illő meglátogatni a babát, de mit is vigyél?

Akinek még nincs gyermeke, vagy mér gyerkőcei rég felnőttek, talán kissé nehezebben választ megfelelő és hasznos holmit a babának, vagyis inkább a szülőknek. A legtöbb családba érkező babának már születése előtt beszerzik a legszükségesebb dolgokat. Ha már meglévő, nagyobb testvérek is vannak a családban, akkor minden bizonnyal számos ruhadarabot, fontos használati eszközt örököl a kicsi, így jóval kevesebb beszerzés szükséges. Valamit mégiscsak vinni kell látogatáskor.

Ami hasznos lehet akkor is, ha már van:

  • textilpelenka: habár az eldobható pelenkák korát éljük, de a textilpelenka nemcsak a popsira használhatók, hanem etetéskor is nagyon hasznos segítség lehet. Azt bármikor lehet mosni, így újra és újra felhasználható.
  • babajátékok, rágókák: ezek is olyan darabok, hogy bármennyi lehet otthon, egy új darabbal sem lehet melléfogni. Ügyeljünk arra, hogy biztonságos, mosható, tisztítható legyen.
  • testápoló: természetesen kimondottan babák számára készült, természetes hatóanyagokat tartalmazó termék legyen a lehető legkevesebb színezékkel és illatanyaggal.
  • anyának: ne csak a babára gondoljunk, hanem a szülés nehézségét megélő, a felülépülésben lévő édesanyára is. A gyümölcs, a lelket is simogató csokoládé bizonyára jól esik mindenkinek.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: pixabay.com)