Jump to content

Ha neked sincs időd elaszabdulni a gyereked mellől

2017. 08. 14. 08:00

Minden anyuka ismeri azt az érzést amikor szeretne egy kicsit kimozdulni az otthoni monoton környezetéből, körül szeretne nézni az üzletekben, esetleg venne is néhány dolgot magának vagy párjának. Manapság egyre több és több ember vásárol online, ugyanis kényelmesebb, gyorsabb, teljes mértékben biztonságos és sok esetben akár olcsóbb is, mintha az üzeltben vásárolnánk. Ha nincs ötleted, hogy mivel lepnéd meg párodat egy közelgő alkalomkor, ami praktikus, stílusos és megfizethető áron lehet hozzá jutni, akkor a következő cikk neked szól.

Természetesen attól is függ, hogy milyen stílusú kiegészítőket szeret hordani partnerünk, azonban egy klasszikus nyakkendővel nem tudunk nagyot  hibázni.

Ez a kiegészítő egy olyan darab, ami nélkülözhetetlen minden férfi számára, hiszen viselete hozzátartozik egy klasszikus, de elegáns megjelenéshez.

Azon kívül, hogy esküvőre, karácsonyra, üzleti tárgyalásra egy remek kiegészítő egy utazás alkalmával is rengetegszer fel tudja venni párunk. Egy elegáns

vacsorához remek kiegészítő, hiszen klasszikussá teszi az öltözetet. Mielőtt nyakkendőt választunk a partnerünknek, van néhány olyan szabály, amit tudnunk kell.

Az egyik legfontosabb, hogy a kiegészítő színe és mintája mindig sötétebb legyen, mint az ing, hiszen ezáltal nem fog egybeolvadt megjelenést kelteni. A másik fontos szabály, hogy a választott darab színe harminizáljon az öltöny színével, hiszen ezáltal lesz elegáns az öltözet.

Az elmúlt években újra divatba jött a díszzsebkendők viselete, hiszen kiválló kiegészítő egy öltöny vagy akár egy hétköznapi zakó mellé is. A kiegészítő vásárlásakor fontos figyelembe venni a nyakkendő anyagát és mintáját  hiszen ezáltal fog a két kiegészítő passzolni egymáshoz.  Egy díszzsebkendő kiválló egy elegáns esküvőre, de akár egy hétköznapi öltözethez is, hiszen színt visz a ruhákba és egyéniséget sugároz.

A nadrágtartó régiesebb nevén hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, azonban az elmúlt években egyre kevesebben használták ezt a kiegészítőt.  Az angolszász kultúrákban egy igazán elterjedt darabnak számít, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint a hagyományos öveknek, azonban egy olyan kiegészítő, ami feldobja a fêrfiak viseletét és egyéniséget ad viselőjének.

Egy utolsó dolog, amit semmi képpen se felejtsünk el a listáról, az pedig nem más mint egy hajókötélből készült horgonyos karkötő, ha párunk szereti a vagány, de stílusos kiegészítőket.

A horgonyos karkötők egyre népszerűbbek lettek az elmúlt években, leginkább a fiatalabb, sportosabb férfiak körében. Egy ilyen karkötő garantáltan kiegészít bármilyen utcai viseletet. Stílusos, klasszikus és ami mindenki számára fontos, hogy megfizethető áron lehet megvásárolni. A karkötő méretét könnyen tudjuk állítani a rajta lévő hurok segítségével, ezálta könnyen lehet fel és le venni. Rengeteg fajta szín közül tudunk válogatni, azonban nyárra inkább az élénkebb színű darabokat ajánljuk, hiszen jobban kihangsúlyozza a napbarnított bőrünk színét.

 A Trendhim minden termékre ingyenes kiszállítást biztosít és esetleges  probléma esetén 365 napos pénvisszafizetési garanciát is vállal.

Egy kiválló online áruház, ahol minőségi termékeket vásárolhatunk megfizethető áron.

(Forrás: Szerkesztőség)