Jump to content

A szülő is csak ember

2023. 03. 22. 19:00

Más tollával ékeskedni nem túl szép dolog, de találtunk most egy olyan válogatást, amit nem tudtunk otthagyni.

A Bien hasábjain olvastunk olyan történeteket, amelyekről azt hisszük, hogy csak másokkal történhet meg, velünk nem. Ki tudja, hogy milyen fáradt, szórakozott szülők ők, hogy ez a valóságban is megtörténhetett, ám lehet, hogy akár ti a saját történeteitekkel túl is tudnátok szárnyalni.

Minden szülő hibázhat és hibázik is. A Bien cikke szerint ez könnyen cifra is lehet. Íme néhány:

Fel a kezeket! Kivel történt meg hasonló?

„Egy plázában az egyik eladó hozta utánam a legkisebb gyerekem. Sok szatyrom volt, telefonáltam és közben másik két gyerkőcöt fegyelmeztem, így valahogy elfelejtettem, hogy egy babakocsiban ottmaradt a harmadik csemetém a cipőboltban. Elképzelni sem tudom, mit gondolhattak rólam.”

 ***

Egy egyszerű játékból mi lehet?!

„Ibizán nyaraltunk, mikor a bungalóban játékosan feldobtam a párhónapos babát, akit így fejbevágott a mennyezeti ventilátor. Mikor elkezdett visítani, azt hittem, megskalpoltam a saját gyerekem! Szerencsére semmi baja nem lett, de én tíz évet öregedtem.”

 ***

Egy kisbabának semekkora ágy nem lehet elég nagy és biztonságos

„A 180 cm széles ágyunk közepén hagytam a nyolchetes babát, amíg elkészítettem a fürdővizét. Meghűlt bennem a vér, amikor bementem a szobába és az ágy üres volt. Végül az ágy és az éjjeliszekrény közé ékelődve találtam meg. Idén lediplomázott, így kezdek megnyugodni, hogy nem lett komolyabb baja.”

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: Pixabay)