Jump to content

Miért nincs idejük az anyáknak?

2015. 08. 02. 14:49

Kisgyerekes anya vagy? 

Barátnőid azt mondogatják a hátad mögött, hogy te mindenre ráérsz, hisz egész nap otthon vagy? Esetleg a párod szokta a szemedre vetni, amikor este hazaér a romos lakásba, hogy ugyan mit is csináltál egész nap?

Minden kisgyerekes anyuka tudja, hogy a picik mellett szinte semmire nem marad az embernek ideje. Te is így vagy ezzel?

Bárhogy is próbálkoznak, sosem érnek a tennivalók végére. Hiába fejeznek be bármit is, hiába pakolnak el, takarítanak fel, rejtélyes módon mindig, mindent azonnal kezdhetnek elölről. Hogy is van ez?

Ez az aranyos videó felfedi az okát, ami az érthetetlen dolgok mögött áll. Mindig egy baba, kisgyerek keze van a háttérben, akinek mintha az lenne a legjobb szórakozása, hogy folyton keresztbe tesz anyukájának.

Valójában ő csak kíváncsiskodik, vagy esetleg úgy érzi, segít - a mosogatásban, a sepregetésben, a pakolásban -, vagy épp csak leellenőrzi kéz- és szájlenyomat elhelyezésével, hogy anyukája igazán tisztára mosta-e az ablakokat. A végeredmény mindenesetre mindig ugyanaz: ha a nap 48 órából állna is, akkor sem érnének a dolgok végére az anyukák - ilyen szorgos "segítőtárs" mellett.

Ha bárki kételkedik abban, hogy Te egész nap nem a TV-t nézted, hanem pakoltál, főztél és takarítottál, akkor mutasd meg nekik azt a videót és azonnal elszáll a kételyük!