Jump to content

Fertőtleníts természetesen!

2022. 06. 04. 19:00

Családalapítás nélkül is igényünk van a tisztaságra, de ahogy megtudjuk a baba érkezését, úgy válunk még tudatosabbá ezen a téren.

Kismamaként már a pocakon belül extra védelmet szeretnénk biztosítani születendő csemeténknek, hogy már odabent megkapjon mindent, ami a fejlődéséhez szükséges. Megszületése után sincs ez másképp. Az anyai szervezet megvédi a magzatot sok mindentől, és kint is ránk hárul ennek a védelemnek a biztosítása.

Hihetetlen mennyiségű és minőségű tisztítószer létezik annak érdekében, hogy az egész ház csillogni tudjon. Márpedig szülőként azt szeretnénk, ha gyermekünk nem kapna el semmilyen fertőzést, betegséget. Ha azonban szempontként tekintünk a környezetünkre is, akkor már nehezebb dolgunk van, hogy olyan szereket használjunk fel, amelyek a természetet is kímélik.

Hihetetlen, de a filléresnek számító háztartási ecet kiváló fertőtlenítőerővel bír, kíméli a környezetet. Igaz, hogy jellegzetes szaga szúrós, de amilyen könnyen megérezzük, olyan hirtelen el is illan. Amit maga után hagy, az a vegyszermentes tisztaság. Kicsi baba mellett tehát bátran alkalmazható megoldás az otthon tisztántartása érdekében.

Bármelyik helyiségben alkalmazható, de a zöldségek és gyümölcsök tisztításán túl, a ruhák mosásán át felhasználhatod és tedd is babád és az élhető bolygó érdekében.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: babasoldal.co.hu | Képek: Pixabay)